Voorjaar 2019: klaar voor de start!

atelier ubuntu

In december 2018 rondde ik mijn opleiding af bij het Leerlokaal. Ik werd officieel ‘vakbekwaam Tassenmaker’. Reden voor een feestje… en dat deden we met de hele jaaropleiding! We dineerden die avond bij Goed Proeven in het Modekwartier in Arnhem.

Waar kun je beter een opleiding als deze afsluiten dan in het Modekwartier… nergens, toch?

Ubuntu Original

Het volgende feestje was in januari 2019, toen ik mijn bedrijf, Ubuntu Original, inschreef bij de Kamer van Koophandel. En toen kon ik dan echt aan de slag!

Naast mijn baan als senior planner, besteed ik zoveel mogelijk tijd aan mijn grote passie. Het is een fijne afwisseling tussen de hele dag bureauwerk doen en met mijn handen werken.

Ubuntu geurt heerlijk!

Omdat ik zelf nog geen ruimte heb voor de juiste machines, werk ik nu nog in het atelier van Lefff! Thuis heb ik een klein atelier waar ik voorbereidende werkzaamheden kan doen. Daar ligt mijn leer opgeslagen. De geur van al dat leer ruikt zo lekker! Ik vind het heerlijk om even mijn atelier binnen te lopen om zo ‘een beetje Ubuntu’ in te ademen.

Eind mei is mijn website online en kan ik je – eindelijk – laten zien wat voor moois ik maak. Mocht je willen sparren over een mooie (werk)tas? Neem contact met me op! Dan gaan we daar samen voor zitten. Wees van harte welkom voor een ‘tasbespreking’ met een gezellig kopje thee!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *