Mijn naam is Renske. Als moeder van 3 kinderen en partner, ben ik een écht familiemens. Een goede harmonie is voor mij belangrijk. Anderen zeggen over mij dat ik een sterke wilskracht en doorzettingsvermogen heb en vastberaden ben. Ook dat ik humorvol ben en daarnaast redelijk nuchter in elkaar zit.

Naast mijn werk als manager planner ben ik graag met mijn handen aan het werk en creatief bezig. Ik geniet er dan ook enorm van om een mooie tas te maken. Ik hou van mooie kleuren en kwalitatief goede materialen. Mijn valkuil is dat ik niet snel tevreden ben!

Mijn talent om goed te plannen en organiseren en dingen te regelen, komen in het ondernemen van pas; er komt zoveel kijken bij een eigen bedrijf…

Ik kan mij er nu al op verheugen samen met jou jouw ideale (werk-)tas te bedenken en te realiseren.

Zonnige groet,

Renske

Renske
schooltas_blauw

Mijn eigen tas.

Tja, hoewel ik het ontzettend leuk vind om ze te maken, ben ik grappig genoeg zelf nooit zo van de tassen geweest.

Tot ik volkomen verliefd werd op de eerste tas die ik tijdens mijn opleiding maakte; een ouderwetse schooltas met dito handvat.

Ik vind het handvat helemaal geweldig. En de sluiting is supertof; die maakt zo’n heerlijk ‘klik’-geluid als ik de tas open en sluit.

De kleur is natuurlijk helemaal mijn kleur: blauw.

Het is een échte “Renske-tas”!

Léontine

Renske Winter van Ubuntu Original maakte deze prachtige tas voor mij. Nu kan ik mijn grote en zware “proefboek” makkelijk meenemen!

Ellen

Wat lever jij mooi maatwerk. Mooi afgewerkt, prachtige materialen en kleurencombinaties. Van oorsprong ben ik coupeuse, mode- stylist, ontwerper en kunstenaar. Ik weet waar ik over praat. Geweldig product.

Helma

Ik hoop dat je nog veel mensen blij kunt maken met die prachtige tassen die jij maakt!