Verzenden en retourneren

 

Verzenden

Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt.

Ubuntu Original zal bestellingen tenminste binnen 30 dagen na bestelling uitvoeren. Indien dit niet mogelijk is, doordat het bestelde niet op voorraad is of niet meer leverbaar, dan wel enige andere oorzaak, ontvang je binnen 1 maand na bestelling bericht en heb je het recht de bestelling te annuleren.

Voor bestellingen van op maat te maken producten zal in onderling overleg een levertermijn worden overeengekomen.

Bestellingen zullen worden verzonden via Post.nl. De kosten die Post.nl hanteert voor pakketpost zullen worden doorberekend aan de klant. Wanneer de bestelling is verzonden, ontvang je een track & trace code.

 

Retourneren

Online bestelde producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden, indien ze niet gedragen, gewassen of beschadigd zijn. Indien een product retour wordt verzonden dien je dit vooraf te melden via email aan Ubuntu Original. Het artikel moet verpakt zijn in de originele verpakking met alle hangtags/kaartjes nog aan het artikel bevestigd. Als aan deze voorwaarden niet is voldaan, behouden wij ons het recht voor om niet tot restitutie over te gaan. Wij adviseren je om het retourpakket voldoende te frankeren. Pakketjes die niet voldoende gefrankeerd aankomen worden niet geaccepteerd.

Speciaal voor jou op maat gemaakte producten van Ubuntu Original kunnen niet geretourneerd worden.